La Ruta dels Drets Humans  -  Andorra

 

19 de Maig de 2018

Son les 6 de matí i sortim cap a Andorra la Vella per gaudir d’una nova ruta que ha estat acollida per la UNESCO, anomenada la ruta dels Drets Humans.

Comença al Pont de Margineda a la entrada de Sant Julià de Lòria , travessa Andorra , continua cap a La Massana, Ordino, LLorts i El Serrat on s’enfila cap el Parc Natural de Sorteny.

Nosaltres obviem les poblacions i comencem a sobre del Hospital d’Andorra fins el poble de LLorts, amb un total de 13 quilòmetres.

Es una ruta que des de un bon principi ens crida la atenció, per que es una altra cara , molt desconeguda d’aquest pais.

Tota la estona anem per la vora del riu, aquest any amb un cabdal molt generós degut a la gran quantitat de neu que en aquesta data encara llueix les parts més altes de les muntanyes.  L’aigua baixa amb força, amb alegria, amb molt soroll i dona al seu entorn una vida de color que ens transmeten els prats.

El camí que nosaltres hem recorregut es molt agradable i excepte en punts puntuals es de bon caminar tot i que el desnivell sense donar nos compte puja i puja proporcionalment al que baixa, baixa el riu.

Acabem a sota el poble de Llorts i de tornada parem a la Rinconada, al hotel Antic on gaudim d’un arròs de muntanya. Abans de sortir d’Andorra fem unes petites compres i tornem a les nostres llars, tot pensant en la propera sortida que ens ha de portar a  un altre riu, molt més gran, més llarg i que dona vida a mitja Europa, el Danubi.

Una foto pel record i el enllaç per gaudir de la resta.

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2158255827548253.1073742071.100000915714029&type=1&l=e04eb8a9dc