La Ruta del Danubi  2ª part

Vohburg  -   Viena

 

14 a 25 de Juny de 2018

RESUM SORTIDA RUTA DEL DANUBI

Dia 15 . Divendres

Ens desplacem fins a Vohburg, lloc on varem acabar l’any passat. Iniciem la ruta de 15 Km  tot recordant les darreres etapes ja fa un any. El riu està molt crescut degut a les intenses pluges dels darrer dies. Un goig per la vista. Arribem a Sittling on dinarem i tot seguir anem al nostre primer hotel que forma part de la Abadia de Weltenburg en un racó natural fantàstic.

Pugem a una barca que ens portarà travessa’n les gorges del Danubi fins al poble de Kelheim . Un cop allí ens dirigim al emblemàtic edifici de la alliberació també conegut com Befreiungshalle. Tornem al poble que recorrem de dalt a baix per acabar en una cerveseria del 1607 “Weisses Bráuhaus”  on gaudim del primer sopar típic en un local típic...  Desprès bus i a dormir.

 

Dia 16. Dissabte

El bus ens porta a la sortida de Kelheim  fins Poikam, salvem un tram de carretera amb el bus i continuem de Obendorf fins a Matting on desprès de caminar 14 quilòmetres dinem en un “merendero “ a l’ombra dels arbres. Anem a visitar Ratisbona o Regensburg on passem la tarda visitant els llocs més emblemàtics i desprès de sopar tornem al nostre hotel / Abadia.

 

Dia 17. Diumenge

Continuem on ho varem deixar el dia anterior i entrem a peu a Ratisbona desprès de 14 Kms.

Desprès de ocupar tota una ala d’un restaurant italià on varem menjar molt bé ens dirigim al nostre proper hotel a  Deggendorf.

 

Dia 18. Dilluns

Avui va de meandres, primer el gran de Winzer i desprès el petit de Leithen . Total 15 Kms

Dinem en un petit aeroport amb un gran restaurant amb vistes al Danubi , les avionetes que pujaven i baixaven i a l’altra riba el poble de Vilshofen. La tarda la dediquem a visita Passau on tenim  el hotel.

 

Dia 19. Dimarts

Avui la etapa comença amb una sorpresa visual per tot el grup. En el punt de inici de la etapa i desprès de una forta pujada a 1,4 Kms tenim el mirador de Schlögen . Cal veure’l per que es fa difícil de explicar amb  paraules un punt amb tanta bellesa. Retornem al punt de sortida i continuem per la vora del riu que ara desprès de la aportació del riu Inn a Passau duplica el seu cabdal. Les llargues embarcacions que fan els creuers fluvials  son una companyia habitual a partir d’ara. Passem per Inzell fins a Kobling, ens desplacem fins a un hotelet “ amb encant “ on dinem molt a gust. La tarda la passarem a Linz on tenim el hotel per dos nits.

 

Dia 20. Dimecres

Avui toca passar se la saliva per visitar el Camp de Concentració de Mauthausen , on en primera persona pots imaginar les barbaritats que una persona pot imposar a una altra persona... 

Anem a visitar la Abadia del Melk, de nou s’ha d’emprar l’adjectiu impressionant on tenim la sort de poder fer una visita guiada on podem gaudir de joies com la biblioteca i la església.

Desprès de dinar  anem a Hobgang on fem una ruta de 4 kms fins a Tiefenbach .

Dia complert que ens porta de nou a Linz.

 

Dia 21. Dijous

Avui fa una temperatura molt alta e inusual en aquestes contrades pel que reduïm la caminada des de Oberarnsdorf fins a St. Lorenz i Rossatz amb un total de 9 Kms. Primer però visitem les ruïnes d`un Castell  , El Aggstein  al mig de la vall de Wachau . El final d’etapa cau just davant del restaurant on gaudirem del vi de la zona. En acabar ens dirigim a Viena i on substituïm el nostre bus pel transport públic.

 

Dia 22. Divendres

Ens desplacem al nord de la illa de Viena i desprès de caminar uns 7 quilòmetres arribem a la Torre del Danubi on dinarem a 160 metres d’alçada en un restaurant giratori  gaudint de tots els angles de Viena.

No hi ha temps per badar, cal travessar el parc del Danubi per anar a buscar el metro que ens portarà fins al punt de sortida dels creuers fluvials. Durant més de tres hores donarem la volta a la ciutat de Viena.

A la arribada de nou amb el metro, ens desplacem fins al parc del Prater, una volta amb trenet i desprès a gaudir d’un dels emblemes més coneguts de Viena, la Riesendrad , una de les Sínies més famoses del món.

Per acabar la jornada una volta pel centre.

 

Dia 23 .Dissabte

Comencem la jornada visitant la església de St. Carles Borromeo

Després anem al Palau de Schonbrunn, una mossada i fer una visita auto guiada pel palau, desprès pels grandiosos jardins, imitació de Versalles, amb els seus racons.

Al acabar prenem el metro i un autobús per anar al poble de Grinzing, famós des de temps del romans pels seus vins. Sopem amb músics en directe, gaudim del bon menjar i del bon vi, tornem cap el centre i desprès al ‘hotel.

 

Dia 24 .Diumenge.

 

D’hora ens venen a buscar per que hem contractat una visita guiada en espanyol a l’Òpera on tenim l’oportunitat de trepitjar el immens escenari mentre un exercit de funcionaris prepara el decorat per la representació de la tarda.

Tot caminant visitem una part minúscula del Palau de Hofburg i el museu dedicat a la emperadriu  Isabel “ Sisi “.

Al acabar passem per la cripta dels caputxins on estan enterrades les 151 persones de la dinastia dels Habsburg que dirigiren el Sacre Imperi  i  el Imperi Austrohùngar.

Una mossada i amb metro i amb tramvia ens apropem al Palau i Jardins de Belvedere. Visita i retorn al centre on alguns poden gaudir d’un concert en una església.  Som al país de la música com ho demostra la gran quantitat de bandes que toquen pel carrer.

La sortida toca el seu final, al matí següent un bus ens porta fins el aeroport per tornar a les nostres llars.

 

Enllaç per veure la resta de fotos

Danubi

https://youtu.be/dfruaiGj0Lc

Viena

https://youtu.be/pZbdPxxWPyU